Váradi Attila ügyvezető igazgató, tulajdonos A vendéglátó-ipari, idegenforgalmi és külkereskedelmi közgazdász néhány évet eltöltve első szakterületén 1995-ben belevág egy önálló vállalkozásba. A kezdeti nehézségek után egy véletlen folytán belecsöppen a nyomdaiparba, ami a cége fő tevékenységi területévé válik. A 15 nm-es bérelt irodából indult egyszemélyes vállalkozásból mára két telephelyen, 1500 nm-en működő, 50 embernek munkát adó cégcsoport lett. A napi irányítás mellet a legfontosabb feladat a további új célok kitűzése.


Nyomdai ügyfélkapcsolat és kereskedelem: Kemény Szabolcs kereskedelmi igazgató Nyolc éve ügyfélkapcsolati vezetőként kezdett cégünknél, majd 2007. január elsejétől a kereskedelmi igazgatói posztot látja el. Első diplomáját műszaki manager szakon szerezte, majd elvégezte a mérnök szakközgazdász másoddiplomás képzést is. 12 éve dolgozik a nyomdaiparban, ez idő alatt több nyomdában szerzett értékesítési tapasztalatokat, szakértelmét a Conint-Print csapatában kamatoztatja. Feladatai közé tartozik az értékesítés irányítása, kiemelt ügyfelekkel való kapcsolattartás valamint részt vesz a cég marketing-politikájának kialakításában.

Somfalvainé Rózsahegyi Zsuzsa ügyfélkapcsolati munkatárs - nyomda Az ofszet és digitális munkák ügyintézését végzi cégünknél. A korábban megszerzett tapasztalatait és tudását kamatoztatja nálunk.

Árvai Szilvia ügyfélkapcsolati munkatárs - nyomda Nyomdász családban született, aki fényszedőként tanult, majd médiapedagógusi diplomát szerzett. A nyomdaipar több területén is dolgozott, ezáltal jártas mind a digitális nyomtatás mind az ofszet nyomtatás világában, illetve oktatott kiadványszerkesztést több évig. Cégünknél fő feladata az ügyfelekkel és a beszállítókkal való kapcsolattartás és a teljes gyártási folyamat koordinálása az ajánlatkéréstől a késztermék leszállításáig.

Horváth Lilla ügyfélkapcsolati munkatárs
Némethné Nagy Marianna ügyfélkapcsolati asszisztens - nyomda
Kele Viktória ügyfélkapcsolati asszisztens - nyomda
Kovács Attila ügyfélkapcsolati munkatárs - display
Frányó Virág ügyfélkapcsolati asszisztens - display 2004-ben végzett a Dekoratőr Iskolában dekoratőr és kirakatrendező szakon. Azóta a szakma számos területén bizonyította kreativitását. 2011 márciusától a Conint-Print csapatát erősíti. Jelenleg a cégen belüli dekoratőr munkákat - laminálás, kasírozás, pultdekorálás - végzi el, illetve az ügyfélkapcsolati munkatársi teendőket is ellátja.


Értékesítés: Csónó Zsuzsa értékesítési menedzser Évtizedes könyv- és céges ajándék értékesítői tapasztalattal érkezett cégünkhöz. Digitális- és ofszet nyomdai, display és reklámédesség területen is áll az új és a már meglévő ügyfelek rendelkezésére. Marketing és PR képzettséggel is rendelkezik, így akár ötletekkel, tanácsokkal is megrendelőink segítségére lehet. Szívesen ellátogat az ügyfelekhez, hogy a helyszínen beszéljék meg az együttműködés lehetőségeit.

Kiss Andor értékesítési menedzser 6 éve értékesítőként dolgozik a Conint-Print Kft. egyre bővülő dinamikus csapatában. 1999-ben csomagolástechnológus-mérnökként végzett a Könnyűipari Műszaki Főiskolán. A nyomdaipar számos területén szerzett szakmai tapasztalatot a gyártásban és kivitelezésben. Tanulmányait a Nyugat-Magyarországi Egyetemen folytatta, ahol 2006-ban mérnök-közgazdász diplomát szerzett. 15 éve lelkesen dolgozik a szakmában. Cégünknél a feladata az ügyfelek megkeresése, kapcsolattartás a kiemelt partnerekkel. Legfőbb célja a fejlődés, és a folyamatos tanulás mellett, hogy minél több helyre elvigye a cég jó hírét.

Nagy László Norbert értékesítési menedzser

Reklámédesség: Kőszeghy Bernadett ügyfélkapcsolati asszisztens - reklámédesség

Iroda: Dudás Tímea irodavezető, marketing asszisztens A média területéről érkezett a Conint-Printhez. Cégünknél az adminisztrációs feladatokat látja el, beszerzi az iroda zökkenőmentes működéséhez a szükséges eszközöket, és az online megjelenésekkel, céges rendezvénnyel kapcsolatos marketing teendőket intézi.


Dekor, szállítás: Juhász Zsolt szállító
Hornok Béla szállító
Csige Norbert dekoros, raktáros

Grafika, digitális nyomda: Bodor Szilvia grafikus operátor Fiatalos lendületével és kreativitásával a grafikai stúdiónkban dolgozik. Feladatai közé tartozik a kreatívok tervezése, nyomdai anyagok és a nyomtatás előkészítése.

Ruzsák Zsolt grafikus operátor Régi tagja a Conint-Print csapatának. A grafikai részleg minden munkafolyamatában részt vesz. Kreatív tervezés, kiadványok szerkesztése, tördelés, nagyformátumú nyomtatás, és az elkészült anyagok fotózása a feladata.

Válóczy János, DTP operátor

Iratkozzon fel hírlevelünkre vagy kérje ingyenes tanulmányunkat!

Feliratkozás

Rólunk mondták

"Ezúton fejezzük ki köszönetünket az Alapítványunk számára készített kiadvány megtervezéséért és 500 példányban történt kinyomtatásáért. Mindezt adományba kaptuk cégüktől.Az Önök segítsége egy nagyon szép gesztus, főleg így Karácsony és Advent környékén. Gesztusuk számunkra azt jelenti, hogy van remény arra merkantilizálódott világunkban, hogy önzetlen segítséggel találkozhatunk, ezért más lehetséges adományozók felé is példaértékűek.

Munkájukhoz további sok sikert kívánunk.

Munka-Kör Alapítvány"
"Emlékszik biztosan, a Stylewalker grafikusa vagyok - aki "lemaradt" a gépindulásról. Tegnap kaptam kézhez a szórólapot és nagyon meg vagyok elégedve. Évek óta ez lett a legjobban sikerült kivitelezés, a színek is tökéletesek és a képek színe és színterheltsége is tökéletes.

A gépmesternek is adják át üdvözletem, ha lehet a nevére is kíváncsi lennék, mert akkor a legközelebbi anyagot is jó volna ha ő kezelné.

Üdvözlettel és köszönettel,
Anita"
"Jerome és én szeretnénk megköszönni minden anyagot, mert tökéletesek lettek!
Féltünk elkezdeni dolgozni egy új nyomdával, nem a régi megszokottal Franciaországban, de nagyszerű meglepetés volt megtalálni Önöket és együtt dolgozni.
Még egyszer köszönöm a csapat aktivitását és nagyszerű munkáját, biztosan újra Önökkel fogunk dolgozni, ha legközelebb Budapestre jövünk!"

Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft.
"Köszönjük szépen segítőkészségüket, az önzetlen munkát, a teljesen ingyen nekünk adományozott megállítótáblát. Nagyon nagy segítség ez számunkra!

Hálás köszönettel:
A Napos Oldal a Sérült Emberekért Alapítvány kis csapata"

Farsangné Bartus Mónika
"Nagy örömömre szolgál, hogy megtaláltalak Benneteket.
Az első nyomat ugyan sötétebbre sikerült a kelleténél, de ennek még örülök is, hiszen ennek kapcsán derült ki számomra, hogy micsoda fantasztikus a hozzáállásotok az ügyfelekhez.
Én reklamációs ügyintézésre számítottam. E helyett viszont egy kedélyes, kávézós beszélgetéssel oldottátok meg a problémát.
A nyomat kifogástalan lett, köszönöm.
Számomra egyértelmű, hogy most már nem kell a neten keresgélnem reklámkészítéssel kapcsolatban."


Üdvözlettel:
Bagi György
"Ha pénteken délután zárás előtt két és fél órával prégelést kell megoldani, úgy, hogy hétfőn 12 órára kész katalógusod kell legyen, akkor jön az, ami minden megrendelő álma:
a Conint-Print nyomda ügyvezetője kérésedre személyesen felkeresi a te grafikusodat, leegyezteti vele, milyen legyen a katalógus borító színe, majd kiadja a feladatot a csapatának.
...és hétfőn 11:00-kor (!) készen és házhoz szállítva kapod a gyönyörű minőségű katalógust.

A nem mindennapi hozzáállásotokat, udvarias és gyors munkátokat Köszönöm! :)"

Szabó Rita
Titanic Nemzetközi Filmfesztivál
line-producer
"Szeretném megköszönni a gyors, szép és hatékony munkátokat.
Küldök egy pár képet az alkotásotokról, nagyon nagy sikere volt a standunknak."

Adelinda Ben Selma
Grey & Silver
"Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget és a kiemelkedően rugalmas együttműködési készséget, melyet időről időre megtapasztalunk nálatok!
Minden segítségért valamennyi kedves kollégának nagy köszönettel tartozunk!"

Anders Zsuzsa
Let's Go Bt.